lång helg

Hej folk! Onsdag den 24 Maj
Jag sitter på tågen mot Eskilstuna och ska skriver ner var jag har gjort senast dagar.. har tänkte gör det när jag var på annan tåg men jag har glömde ladda batteri på dator så den slocka på annan tåg dessuo var den gamla tåg så det finns inte eluttag alls.. men nu är jag på en annan tåg som är nya! Klart tydligt skillnad!


precis när jag skulle steg av tåg för att byta så stod det en man i lilla rummet där man gå ut typ och röka och det visade att han har druckit ganska mycket, kunde inte står ställ. Kände det också på hans anddräkt. Förstår inte hur folk kan drick mitt på dagen och är full redan vid halv tre på en onsdag. Det är verkligen synd om folk som inte kan ”sköta” om sig, förstår om han tycker om det eller har semester men på tåg, det låter nästa som han är despart eller fira semester redan på vägen dit! Tänker om han ska flyg utomlands så är det stor risk att han blir kvar på flygplan om han är fortfarande lika full!


När man åka tåg möta man en massor olika folk. Men oftast sitter alla tyst på tåget och läsa eller arbeta med någon som jag gör det nu. Det är typisk svenska kan man säga. Vi vill inte gärna prata med främling! Men det är jätte synd, man minste många nya kontakter. Och på förra tåget satt jag och det blev full men tur att jag fick plats och slipper flytta på mig trots jag har obokad biljett. Men en kvinna satt mittemot, och det kommer en annan kvinna och det verkan som det blev dubblebokad och sen när tågvärd kommer så visade det sig att kvinna som satt mittemot hade fel biljett, hennes make har boka biljett förra veckan och det blev fel dagen, biljett datum var det igår så kvinna får betala för en ny biljett. Det är inte kul! Men det är ju ändå hennes fel, hon har inte kolla biljett nogra! Det finns ju datum på biljett så man inte bör kunde missa det!

Det blir nervös att åka tillbaka till Eskilstuna igen efter tre månader sista jag var där, ska kolla på en lägenhet jag fick, hoppas att den är bra! Men ligger jätte bra läge i alla fall! Sen efter ska jag träff Jerry, jag är mer nervös för detta! Har ju inte träff eller prata seriös med honom på par månader nu, han har aldrig pengar i mobilen och hans dator krånglar jämt så. Men får se hur det går då! Efter ska jag åka till sthlm..

Ska hälsa på en kompis och han ska ha inflyttade fest på lördag, blir spännande se vem som kommer! Jag har ingen aning nu så! Men kanske få veta lite ikväll!

Tråkig att tåget måste vara så dyrt! Jag har kolla på pendlarkort mellan Örebro till Västerås. Obegräns i 30 dagar kostar ca 2300 kr… nästa hela studiemedel ju! Jag räknar ut att under tre veckor ska jag åka 26 gånger så det blir nästa billigare att betala varje gång men jag vet bara att på morgorna är det billigt, 59 kr. Men på eftermiddag vet jag inte men gissa på runt 100 kr, men jag har räknar 59 gånger med 26 blir det ca1500.. men våga inte säger det pga är osäker på eftermiddags pris! Men ska kolla upp sen! Eller köpa tio biljett.. det är kanske billigare men vetefan.. Sen såg jag på Dovas.Se att en säljer biljett till Västerås jag kan kanske köpa den. få se!!

det är skillnad mot jag åker sista till Eskilstuna då var det snö, kallt å mörk!! Nu e det ganska kallt, ljus å grönt! Det e så tråkig att idag e det sååååååå blåstigt ute!!
När jag gick till tågstationer, tur att jag har medvind dit, men det blåsa så hård ibland så jag nästa flyger fram. samma med väska, har en liten på hjul, den börja nästa rullar iväg.. Nu e vi i Kungsör. Hatar deras skylt! ”Välkommer till kungsriket” å här är det en riktig byhåla ju! Snart e jag fram i Eskilstuna, då har jag typ halvtimma på mig innan jag ska möta man som ska visa lgh.

Söndag den 28 maj.
Nu är jag på vägen att åker hem till Örebro igen! Lång helgen har varit kul…
ska gå tillbaka från börja.
ja jag kolla på lgh å den var verkligen fin! Rymdlig för att vara ettan. Bra ju! Men har inte förrådet men massor skåpet ist! Tror har minst 10 skåpar.
Jag säger ja till den lgh.. känns bra.. trevlig bemötad och lägenhet känns bra! Dessuo får jag plats med mitt egen tvättmaskin så e det en stor fördel!
Kvinna som visade lgh e trevlig.. å sen gick vi ner till källarna för att kolla mitt förrådet.. Ovant! Har aldrig haft ett sånt förråd som bara ha nät. Nu jag har är det nästa som en riktigt rum och en annan e det vägg av trä så det känns mer privat å sånt.. nu får jag tänker p att inte ligger saker som synt tydligt. Sen när vi gick till tvättstuga.. Det e rent labyrint att gå dit! Minns inte hur man ska komma dit nu.. men hon visade också att man kan gå till ICA utan att gå ute.. Man kan gå ner till källarna sen ut i garage där finns det parkning för kunder till ICA så det finns en trapp direkt upp till affären. bra ju på vinter HAHA.. Och den ligger också nära till tåget! Tror nästa att jag kan se tåg från köksfönster men e ej säker! Har ej kolla hur det ser ut från fönster nogra men var mer fokus på hur lgh ser ut å balkongen har jag mot innegård så e det ju bättre än mot tåg! Å balkongen e stor.. så jag kan ha en del grejor i den *ler*

rita på lgh

Å sen träffade jag Jerry.. Känns konstigt i börja men sen gick det bra! Han berätta även att han ska börja jobba det e ju kul för honom. Senare börja vi skämt å retas varandra vilken det e ju bra! Så har stelt släppt.. Kul med hans katt Tom. Jerry sa att hon hör mig redan i trapphuset å börja morrar å sånt.. hon vet om jag kommer brukar jag har med mig Simba å dom avskyr varandra! Å hon gömde för mig. Men senare börja hon smyga ut å att kolla runt vart Simba är men till sista inse hon att Simba inte är med. Jerry sa att jag gå i trappor på special sätt så alla kan känner igen att det e jag innan jag ringer på dörren.

Sen åkte jag till sthlm. Känns konstigt att lämna Jerry men vi kommer att ses ofta sen när jag flyttar till Eskilstuna.
I sthlm var det kul Sov hos kompis, han e från Åre egentligen som jag har hälsa på honom under påsken i Åre, han har flytta till sthlm för ca en månad sen. Träffade hans familj också! Vi tänker visst på samma sak! Att vi ska åker och hälsa på honom medan det e lång helg hehe. Hans familj e schysst.
torsdag gick vi lite runt på gamla stan. sen i stan å kolla på affären men jag köpa inte, måste ju spara! Ska flytta å det kostar mkt!
gjort ej mkt..

Fredag var vi på stan igen å gå omkring men väder var ej så snäll mot oss! Å jag har råkade tappat bort pinkod till mobil, fick gå till 3 affären å att be om kod.
å det var många som ringade på mobil pga jag har annons mitt lgh i andra hand. men typisk att alla lämna röstmeddlande så kunde jag ej kolla upp men såg fler mobilnummer så jag sms till dom ist å be dom skriv på mej list.. lite dåligt med NA annons e att man MÅSTE lämna ut mobilnummer å kan inte skriva något meddlande att jag e döv.. jag tänker skriv ett klagmål till dom sen! Dom är inte anpassarbar alls!
just nu har jag ca 70 röstmeddlande att kolla upp men tänker ej gör det…

71mess

men bra att det visa sig att det finns MÅNGA som vill hyr den.. trodde ej att det skulle vara så många!

 Men köpte en tröja på rea.. den är märke, Carhertt, kostar 500 kr..Det e zoovillage.com som har rea så. e nöjd med den!! Röd å rätt storlek. Och gick en sväng till bolaget å köpa vodka å 2 Smirnoff ice. och på väg hem till kompis råkade jag stubbade på trapp och ramla men först jag tänker att det var vodka som gick sönder för att påsar hamnar på trappens kant så.. och kollade direkt i påsen.. Såg bara en flaska Smirnoff ice som e sönder. TUR att det inte e vodka. skulle blir skitsur!!

Var ute å fest på fredag också! Var på connantion, okej.. Men för varmt inne så jag var tvungen att gå ut på gård för att sval lite fast på gården röka folk så. menmen hitta en stället inte många e där så..

Lördag var vi på stan IGEN.. E helt utmattad HAHA. Köpte en morsdagen present. Örngott det stod ”världens bästa mamma” har skick inbjuda till henne på fika.
var ute å fest igen på Lino. det e bättre där.. mer kul folk typ.. Jag gick runt en del å kolla/spanar hihi men e ändå inte ute efter någon alls! Vill det ej!

Idag söndag.. Jaa vaken 9 (somna 4) för att säger farväl till kompis familjen dom ska kör hem till Åre så. Sen somna jag igen par timmar å sen fixar å sånt å sen gick vi till södermalm å Hammarby sjöstad. sen åkte jag tåg hem.. det regn ute.. Men inte i sthlm var solig å varmt men jag tror att det regn där också nu.


den 20 maj 1983 15.46

kommer jag ut till världen! *ler*

16 maj

16 maj
Jag avända annan kamera idag så det kanske märks att det är annolunda...... men sorry att jag missar 2 dagar... har annan att tänker på så menmen man ser iaf att bladet på träd har blir större....

13 maj

13 maj
Ser att träden börja kommer ikapp sommar *ler*

HAHA jag börja undrar hur många dum folk det finns egentligen!!
idag på qx...

jaa vet men vi har teckenspråken att skvaller också med! vi är inte helt stum!
nej jag e ej ute efter sex

13.24 2006-05-13 skrev ________:
trist .. men oftaste killar som kan pratar de skvalrarar mycket
jag själv haft sex med en döv i örebro länge sen och det sket allt bra lugnt ,, vill du träffa en snygging och få suga lite och kanske lite mer

13.21 2006-05-13 skrev Saibot:
ja jag är döv men kan skvaller til folk också! jag känner många så..

13.14 2006-05-13 skrev _______:
hej killen dudet står att du inte hör -är du döv ?
jag älska att älska med en döv kille då behöver jag inte vara oroligt att du skvalrar till andra attt jag hade haft sex med dig nongång i tiden .. puss vil gärna

12 maj

12 maj
Ser att maskros har komma fram nu...
träd börja få blad....

11 Maj

11 maj
Man ser att det blir mer å mer blommor på buskar.. och träd är under utveckning..

mycket har händer senast dagar...
Fick ett erbjuda lägenhet i Eskilstuna som verkan bra..
köpte en nya mobil idag...
mobilen
Jag kommer inte att äger 3G länge... jag åter till vanligt mobil för att det känns att jag har 3 i onödigt eftersom jag utnyttja ju inte 300 sms i månad och ring nästa aldrig på videosamtalså....

10 maj

10 majBuskar har redan fått blommor ser jag nu.. ofan! skott på träf har blir större å har kläck nu så inom några dagar e den stor blad....

9 Maj

9majdet blev lite mulet när jag tog bild men annars e det soligt å sånt!!
man ser att man har missa mkt igår i mörket HAHA... träd kar knopp och den har börja knäck ut så snart e den full med blad.. men vet tyvärr inte vad för träd den är..

8 maj

8maj
jag ar varit bort hela dag så det blev mörk när jag var hemma men man ser lite grann iaf *ler*

7 maj

7 majDet har varit verkligen varmt senast dagar så det börja förändrat snabbt! om man jämför med den 2 maj! (den första bild)

6 maj

6 majDet e skugga här nu jag tog bild lite sent.. men annars ser jag attt buskar där tll väster har blir lite mer grönare...

5 maj..

5maj
jaa... ungefär som igår.. men antar det händer mycket snart när det ska blir  verkligen varmt ute nu i helg
har kul idag!! tack kompisar som var på grllfest.. det var mysig å trevlig.. man behöver ej supa hellre!!

4 maj

4maj
Varmare ute, soligt, lite grön där vid buskar! fler bil i garage HAHA...

Fick antagenbesked igår, jag kommer in på Mälerdalens Högskolan... det ska blir kul!!

3maj

3majden 3 maj... ingen förändrat men lite torrare på vägen iallafall!

foto

2maj

jag har tänkte ta en bild varje dag från mitt fönster för att se hur det utveckning i natur när det blir vår *ler*

valborghelg...

Ja.. vad händer denna helg...
Fredag var jag hos kompis å kolla på film The Dark.. bra å mycko.. man måste typ tänker mkt varför det blev så å sånt....
sen fick jag gäst hemma... det var trevlig..
lördag.... åkte jag hem till mamma i Kristinehamn och fira mammas och brors födelsedag... åt smörgåstårta och glasstårta efter.. sen tillbaka till örebro för att jobba på orlando i gardoben.. det var kul och det var mycket folk...
söndag åkte jag till sthölm å hälsa på en kompis där.. och var på patricia.. det var kul men FÖR SJUK mkt folk.. det finns inte ens 1kvm ledig och när man dansa blir det bara typ tryckdan och krockad med folk precis hela tiden och när man gå till annan del så får man bara massor olika drick spillar på sig... men det var kul att har varit där iaf...
måndag.. tillbaka till örebro och gick direkt till ungdomsgrupp å åt taco å sen leka twins.. de var verkligen kul!!
å hem å sover.. nu sitter jag å skriver, ska till jobb snart...