Liten och nätt....

Det är en fördel att vara liten och nätt ibland hehe..
Som igår, jag letar efters en nya höstjacka.. har min i flera år å den har blev ful och sliten..
gick runt i Allrum i Partille och var inne i stadium och hitta en jacka som jag var förtjusare i...
trots den var storlek S var den lite för stora men min söta Andy hjälpa gärna mig så han gick till säljare och fråga om det finns möjligt att få mindre.. han sa att det finns i junior storlek. Men det fanns ej i rätt färg, fick tips att det finns i andra stadium i stan. Vi åkte inne till stan (Göteborg) och kikar inne i stadium och hitta den jacka i junior storlek och den sitter bättre på mig, kanske var ärm lite kort men vaddå, jag ska ju bara använda den under hösten och det ser inte.. t.o.m säljare i andra affären tycker den sitter bra.. så jag köpa den i 164 storlek haha..
Jag spara 300 kr på den.. det är nästan exakt lika.. bara den är juniors storlek spara man 300 kr.. bra ju!
En sånt har jag köpt

OJ...

Sitter och funderar..
kommer på att det är mindre än ett år kvar tills jag tar examen.. SHIT vad snabb tid går.. minns hur det var när jag börja skolan igen... fick veta vilken min klass blir ovs..
nu är det våren 2009 jag ska ta examen men inte hela klass ska ta det också, några läser ett år till, det beror ju på vilken inriktning man har valt..

Men det är bara två termin kvar sen ska jag åter till arbetsmarknad igen.. Herrgud.. känns skumt..
I min CV kommer det står någon i stil med "Akademiker utbildning" blabla...
3 år är KORT! har ju gått 10 år i grundskolan och 4 år i gymnasitet så 3 år är ej mkt..

Min liv är i en resväskan!

Jaa ni undrar väl vad jag menar nu..
Bara här månad har jag varit i nästan hela sverige...
30 juli-4 aug var jag i sthlm
13-14 var jag i Jönköping,
15-16 i Örebro
19-21 Göteborg
21-22 Gullspång
22-25 Luleå
25-27 Göteborg
Allstå har jag bor hemma bara 16 dagar under augusti...Och har bott i 7 olika sängar.. Tur att jag brukar inte ha problem med att sova i nya stället, jag sover typ alltid som ett stock...

Förresten har jag fixa två av tre omtenta.. är skitglad..
den sista har jag dock inte fått veta ännu men vet att det gick åt helvetet med den tenta så de är bergsäker att jag inte fick G.. men två andra fick jag 3.. det betyder G... Särskild i MKB trodde jag aldrig att jag skulle fixa men fick besked idag. WEEII!!

Göteborg



Ja nu är jag här i Göteborg ;)
Det var överrask för André, jag åkte ner till Göteborg igår morgon, han har ingen aning..
Jag är ledig hela vecka från jobb och skolan har inte börja än så jag passar på att åka, har ändå tråkig hemma så..
Tänker egentligen åka idag på onsdag men jag å andy bråkade lite i söndags och måndag var han lite sur och så å ville ej riktigt prata med mig. Jag har planera överrask honom innan vi bråkade. och sen på måndag kväll när jag låg i sängen funderar jag på att om jag skulle åka på tisdag istället och bestäm mig, fick bra hjälp av andys bästis Nathalie som tycker att jag ska åka..
Så jag fixa biljett och åka från eskilstuna snart efter 7 på morgon och resa gick bra.. och kommer fram till GBG vid 10 tiden.. gick till en blomaffären å köpa tre rosor och sen tar jag spårvagn hem till andys familj.. (Jag känner mig så duktigt, har typ aldrig åka spårvagn själv) och sen gick jag hem till honom men har ingen aning vad för kod.. eller jag har svagt minne av kod (som senare jag fick veta att den inte har fungerar på länge) och när jag var vid portdörren stod det hyresvärd som jag tror det är och kolla på koddosa.. den har blir skadelsegörelse..
Så jag hade tur att blev insläpp, och åka upp, ringade på dörren men ingen öppen, så jag ringa på igen och sen öppen andys mamma å hon blev förrvårande och jag sa tyst till henne å sen smyga in till andys rum.. han blev så förvårande att jag kommer.. såklart blev han jätteglad...

Nathalie har bestäm att i framtiden när hon hitta någon kille ska hon skick honom till mig för att genomgått utbildning hur han ska vara så romantiskt och sånt ;)

Ha det bra!!

Kaffe + kiss....

Jag drick kaffe så pass sällan men jag har upptäcker att fort jag drick kaffe luktar piss mer än vad den gör när jag inte drick kaffe.. så det e ngt att tänker på....
så te är bättre val ;)

Det var allt...

3 veckor och 1 dag....

Ja det är 3 veckor och 1 dag sista jag skrev på blogg..
Det har båda inte händer mycket samt mycket under tiden ;)
Fram till den 30 Juli händer det ej mkt förtum jobb som vanlig;)
Sen den 30 juli åkte jag och Andy till sthlm för vara på Europride..
Tack Charlotta att vi fick bo hos dig och även ta med våran rädd katt.. eller sista dagar blev hon modigare..
Pride var jätte trevlig.. fast väder kunde vara bättre, särskild på lördag, det regnar nästan hela dagen, Jag och andy såg på paraden men sket i parken för vi kände inte oss för blir blött och så så vi var på bio istället, vi var på bio i 4 dagar i rad HAHA...
Här vecka blev det en del för mig, tre tentor och 4 dagars arbeta.. allstå hel vecka fullt upp..
Nästan vecka ska jag och Andy nere till Jönköping för hälsa på hans monster och mormor som är på besök där... ska vara där i några dagar, sen till Örebro..
Sen den 22 Aug ska nog åka upp till Luleå för att vara på en av min kusins bröllopfest, han har gift sig i Las Vegas så vi får fira i efterhand.. Det var inte lång planera för kusin att gifta där, han vann en resa dit så han passa på gifta sig där...
28 aug börja jag skolan igen.. Blir kul...

Det var ej spännade här inne men måste ju visa livtecken här.. annars ringer ni efter polis eller vad gud vet ;)
Puss och Kram till er alla!