Campingvärd....

image86

Nu har jag varit på sommarjobb utbildning under helgen, vet mer exakt vilken sysslor vi kommer att göra... tror det blir toppen!!
Kommer att besiktiga stugor när gäster ska check ut, ta hand om trädgård, kolla mail och boka stygor/campingtomten, står i köket och gör mat, servera mat, ta hand om gäster!!

Blir kul med olika arbetsuppgifter... så man slipper blir less...
Arbetstid verkan schyss...jobbar mellan 7-23, inte hela 16 timmar utan skift men ändå slipper man jobba hela natt å sånt...
ska börjar jobba snart... jaa vi börjar redan nu, eftersom camping är öppen året runt och dom två som är fastanställer är redan stress och det börjar blir flera gäster som kommer.. men skönt att kan börjar nu medan det r lugnt innan det blir högsäsngen då e det mycket att gör... tex vi måste hinner städa/besiktiga stugor inom 3 timmar och det kan händer att 20 checkar ut och 20 nya in på samma dag...
jaa men det ska blir bra!!

http://www.parkenzoo.se/dokument/index.php?page=parken-zoo-camping-stugby

Kommentarer
Postat av: Jan Steen

Grattis till jobbet och du kommer att göra det bra!

2007-04-23 @ 09:58:51
Postat av: Anna B

Ja, det kommer att gå bra för dig. :)
Lycka till!

Kram

2007-04-24 @ 13:48:57
Postat av: mallan

grattis till jobbet!
skönt med ett annat jobb än BK;) ???

Postat av: Johanna

Tjenare! Kul att du fick jobbet. Hur kom det sig att du fick jobbet? =) Jag har redan några sommarjobb, men det viktigaste är att få en anställning som inspektör efter min utbildning. Allt bra med dig och dina studier. För mig funkar det bra och examensarbetet rullar på.

2007-04-26 @ 00:35:03
URL: http://www.nogg.se/LadyDragon

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback