Döv + Bilradio??

Jag har köpt ny bilradio idag...
Nää det e både jag å André som har köpt en bilradio idag, den som fanns i bilen fungerar ej.. den hitta ej ngt kanal och display går ej att läsa alls.
Vi åkte till Media Markt i Västerås å kolla men hitta ej så bra å billigt, gav upp och tänkte köpa annan dag eller via internet. Jag behövde åka till biltema för köpa små grejer till bilen, där hitta vi en bilradio till schysst pris.. 800 kr, den kan ha CD, USB-minne, SD-minne i.. inte dumt för 800 kr.. och via AVX kan man kopplar DVD ovs... så vi köpte den direkt.
Åkte hem och åt tacos och kollade på film, gick ner och fixade radio.. folk tror säker vi skulle sno radion, vi satt ju där i mörket med ficklampa å sånt HAHA, fick ta bort en del grejer för att ta bort gammal radio, vi har ju ej redskap för att plocka ut gammal radio så.. och den nya fungerar bra, inget kråglar. Perfekt ju...

Ja nu kan jag lyssnar på radio.. NOT.. Men André ska ju få lite mer roligare resa än att lysser på brus från vind, däckljud och motorljud..

Förresten upptäckte jag en sak med förraförra inlägg där jag hade bild på bil, den e ej EXAKT lika, på den bil fattas det en sak, takvinge som jag har på mitt...

Piercinglös

Vad jag menar med detta..
Ja idag har jag besluter mig att ta bort min tungpiercing, haft den i typ 7,5 år vilken det är verkligen jätte långtid och har ju bestämt mig förut att jag ska ta bort när jag har träff någon.. och det dröjar tills nu.... så jag är "naken" nu men kommer blir van snart att vara utan den... men nu behöver jag ej tänker på att den kan gör mer skadade i munnen..

WEEIII!!

Mycket har händer senast vecka!! båda bra å dålig saker..
Först var det kråglar med banken pga jag behöver lite pengar till bilen.. men det löser sig, tur man har föräldrar!

André har flytta in hos mig så vi är sambo nu... fast det känns ej riktigt haha, tror den känsla kommer när vi flytta tillsammans till våra lägenhet, nu känner det liksom mer som han bara bor hos mig. Men huvudsak att han är här hos mig.. Känns skönt, jobbigt att vara ifrån varandra! Han tog med lite saker, han har dock mer saker hemma i Göteborg men det tar vi sen. Vill ju se först hur det fungerar! Jag känner på mig att det kommer blir BRA!
Det är första gång för mig att blir sambo men det känns bra! och det kommer blir bra! Ånger inte detta besluter, slipper ju pendlar ner till Göteborg vilken det är dyrt.

Och har ÄNTLIGEN hämta bil idag! skulle hämta förra veckan men banken... tur förra ägaren är snäll så han behöll bil åt mig trots han har fått mkt högre bud... Förre ägare är RIKTIGT pratglad gubbe!! när jag var där med pappa, han pratar i TVÅ timmar!! och idag var jag där med mamma pga måste få lite pengar av henne så, då pratar han i EN timma.. trots jag ska bara ge pengar å hämta bil... Men trevlig han iallafall!
Exakt lika bil jag har fast den är ej min, har snodd från blocket ;)


Borde affären rensar sin anslagstavlan?

Fick förfrågade av en person om lägenhet var fortfarande ledig, fast den har varit uthyres i två år nu snart till sommar.. det innebär att en av affären i Örebro har fortfarande kvar min annons upp.. 

Hrmm

Jag har åker till Örebro nu snart för att kolla på en bil som jag hitta på Blocket, behöver en bil så...
Det är en Toyota Corolla -97.. pris är rätt bra och verkan är en fin bil.. 
Ska hämta bil på tisdag... då blir jag bilägaren ;)

Varför köpa jag en bil.. jaa bara på grund av min extra jobb.. det fungerar INTE att pendlar med buss dit...
Det ska blir skönt att köpa en bil, har inte bil sen den lilla Gula bubblan som flest lär minns den... det var lite över 5 år sen jag sålt den och har tänker köpa bil till dess men blev aldrig av haha... men klarar mig bra utan bil egentligen! men nu måste ha bil pga jobb, kommer inte kör mkt hellre.. vet att det är lätt att säger än att göra...

Ha bra dagen!

Vad jag vet om min pojkvän

vad heter han: André Bäckström

vad har han för favorit färg: Blå

vad har han för ögonfärg: Fin blå!

klädstil: Vanligt

har han piercat sig:  Yes

dricker han: Nja vissa bara, tycker ej mkt om alkohol

röker han: Nej

snusar han: Nej

vad heter gatan han bor på: Risåsgatan, men snart Västra Åsgatan (Ja han ska flytta hit under vecka 8)

vad har han för mobil: Sony Ericsson

Vad vill han bli när han blir stor: Jaa vet inte, har sa: Heliopikerpilot, ngt med flygplan, egen företagen...

vad har han för färg i sitt rum: Begie

har han några syskon: en lillasyrran

vad är hans favorit mat: mest med pasta

vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Skulle köpa lägenhet, resa, köpa massor prylar som han gillar som LED-belysning ovs..

vad brukar han göra efter jobb: Ja bra fråga, beror på, om han är ensam hemma skulle han kolla datorn, om jag e hemma skulle han ge mig världens kyss!

vad brukar han göra på helgerna: Vara med mig eller vänner, bio, slappar..

vad har han för musiksmak: lyssnar på de mesta

när och hur blev ni tillsammans: 4 nov 2007...
Jaa det är lång och lite kråglar historia, men gör det kort..
Träffas i Pride i stockholm, sen umgås mycket... någon gång under okt sa jag att jag var redo att blir tillsammans men det var han inte eftersom han har ej riktigt gjort slut med hans förra kille.. men när han har gjort det så blev vi tillsammans.

vad var det första han sa till dig: När vi såg.. Minns ej,, Hej kanske..

vad brukar ni oftast skicka sms om: Oftast: hur mkt han saknar mig

är han beroende av någon/något: Mig... teknikgrejer

vad kallar du honom: Älskling, sötnos, sexig

vad kallar han dig: Sötnos, Älskling, Glassmannen

hårfärg: Brun

om du skulle beskriva honom med 3 ord, vad skulle de vara: Underbar, fin. stort hjärtan

gillar du honom: Skulle jag inte gillar min pojkvän... NEJ! älskar ju honom över hela världen!

Kunde ej låt bil att börja skriver igen;)

Kommer inte skriver lika ofta som flest men skriver när lust fall in..
Måste bara säger att André var gullig, han skick en "Rymdglass" till mig..
image156image157
Ja det är en glass som har frystorkad, brukar gör så när man åker till rymden.
Ja hur den smaka... jaa smaka som glass men torr och varmt... hellre äkta glass..
André köpte den bara för min last är glass ;)


Var rätt glad idag under eftermiddag, Var hos studievägledare och pratar om olika saker
Fick veta att jag har så lite kvar för att uppfylla examens krav.. närmlig bara 30 högskolepoäng (hp) på GN-300.. (Gamla system, 20 poäng på  C-nivå), av 30 hp ska examensarbeta vara 15 hp. Och en av kurs jag läsa under vårtermin är GN-300 så har jag 22,5 hp kvar på GN-300 till nästan läsa år..
GN-200 (B-nivå) Ska man ha 60 hp (40 poäng) och jag kommer att ha över 60 hp när vårtermin är slut.
bara 22,5 hp på GN-300 och måste ha total 180 hp för få examen, är upp i 85,5 hp just nu.. men till slut av termin kommer det blir 45 hp till om alla går bra. så det blir ca 130,5 hp, och en läsår blir det 60 hp, ja jag läsa extra kurs nu på distans så det blir extra poäng här termin. så när jag tar examen kan det 190,5 hp, men der beror mycket på vad jag läsa och hur mycket.. kanske läsa extra kurs till höst också.. vem vet!

Ha bra kväll...