Gruppintervju

Jag har varit på Gruppintervju igår och det gick bra där.. men svårt att veta när det är 300 personer och bara häften av oss får platsen...
Nej vi var ej 300 personer där samtidigt utan det var 10 personer i varje gruppen

Och innan jag åker dit köpte jag vatten på flaskan pga trösig å köpa en Bonaqua Silver Forest berries, den med röda, Den smaka ej gott... smaka för söt tycker jag...
image74

Har varit i skolan....

total 4 dagar under en månad....
det e sant... egentligen har jag 3 förläsning, 4 labba och 1 tenta, alla är halv dagen och om pressar ihop alla till hel dag så blir det bara 4 dagar....

Apple äter ej morötter och räkor


Äter:                                                Äter inte:
Honungmelon                               Morötter
Vissa sallad                                   Räkor
Äpple                                               Apelsin
Feta ost
Leverpastej
Tomat
Kattmat
Våfflor
Tonfisk
Skinka
Sockerkaka
Pepparkaka
Lussekatt
Chips
Popcorn


Uppdatera när jag kommer på mer

Rapport

Apple äter våffla och sockerkaka och viss sort sallad

Det var allt ;)
ville bara berättar att apple är som hunden! Hon sitter brevid mig när jag äter för att väntar på jag ska tappat något på golvet så hon kan smaka..

Ville bara berätta

När jag var i sthlm i lördags såg jag en hel familj som använda foppa skor.. usch...
Pappa hade oragen och mamma hade grönt å två flickor hade rosa å alla var i chockfärg så man kan ej missar den..

image73
tycker den e ok om har hemma eller sånt men i T-centralen bland tusentals folk!

tycker det var nästan värre än hel familj har 80 talens sport orvell....

spelreglerna

Spelreglerna

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Flesta har sett mig som lugnt och snäll pojken! Men låt er inte lurade!


1. Jag och min lillebror bråkar.

Varje gång jag kommer hem från Örebro på fredagar, räcket med jag var hemma i 30 minuter börjar vi bråkar. Syskonkärlek.
Alla föräldrars vän brukar tycker att jag och David är toppbarn som vore ängeln men dom visste ej hur mkt vi bråkar egentligen men vi bråkar inte när vi har gäst. Tack och lov har vi nästan sluta bråka. Nu är det mer kränk ord till varandra. Tror har fått det av pappa, han och hans lilla syster gör fortfarande än idag trots dom e runt 50 idag?


2. Förstoppning?
När jag var riktigt liten och har precis slutat med blöjan. Då vägrar jag bajsa någonstans annan hemma. En dag jag var hos grannen Helge och var bajsnödig så jag bajsa i deras toalett men tog med bajskorv hem och spolar den i toalett hemma.


3. Legofreak!
Jag var liksom besatt av lego när jag var liten! Kan leka med lego dygnet runt om jag fick möjlighet. När jag var liten vaken jag alltid tidigt på morgon och så börjar jag leka med lego men då brukar föräldrar kommer till mitt rum å be vara tyst eller kolla på tv istället, stackars föräldrar som har ett barn som e morgonpigg! Kan kanske vaken 5-6 på lördag-söndag morgon och börjar letar efter olika bitar små udda bitar som låg längst ner i lådor.


4. Bergvik, Karlstad
När jag var där med mamma och pappa när jag var ca 4 år gammal. Så såg jag ett dockhus som jag ville ha å sa till föräldrar men dom sa blank nej så låg jag ner på golvet och skrek. Till slut tar pappa mig i farm och gå ut till bilen och vi fick vänta tills mamma handlar klar.


5. Rulltrappstoppare!
Mamma hatar mig när jag var liten och ska åker rulltrappor, ni vet att det finns alltid nödstopp knapp uppe eller ner på slutet av trappen. Varje gång jag åker förbi den röd vacker knapp måste jag tryck på den. Vilken det blir stoppa på rulltrapp, kul för mamma! Men hon lär sig fort att se till att jag inte tryck på den.


6. Uppväxter utan tv-spel
Jag har aldrig äger ett tv-spel. Har bara spelat på annans tv-spel eller lillebrors.

Har en ps-one hemma nu men den e brors och har inte spelat på kanske ett år, har ju ej minnekort så hur kul e det att måste börjar om varje gång.


 

Nu vet ni lite mer om mig ;)


Hurra!

parkenz00
Lyckas kommer ännu en steg vidare till gruppntervjuer så e det bara vi 300 som ska dit.. och bara 150 får erbjuda om jobb... allstå e den sista steg...
Ska inte hoppas för mkt nu men e glad iaf!


HRMM

Har ni funderar på varför ordet Döv och Död är nästan lika.. samma med på engelska, Deaf and Dead...


Apple gillar ej apelsin... Så hon äter ej precis allt frukt...

På tåget såg jag....

Jan Guillou....
Jag som e trög.. jag satt mig på tåget, där stolar står mittemot varann och jag satt där med kille jag åker med å pratar lite å jag läsa mitt boken jag köpte i sthlm.. kanske 20-25 minuter efter tycker jag gubbe där på andra sida är bekant.. å sen kom jag på att det nar Jan..
Trevlig iallafall att se en kändis åker andra klass tget som vanligt folk hihi... å miljövänlig..

Därför ska vi köpa svenska jordgubbe!

http://www.aftonbladet.se/vss/klimathotet/story/0,2789,1024267,00.html

Humle

image72
Jaa tänker gör ungefär lika som förra året men med mitt Humle i balkongen ist men tar ca 1 gång i vecka beror på om jag minns men ni ser redan nu har den fått utskott...

Nu kan jag inte äter honungmelon ifred pga Apple kommer fort hon lukta eller höra jag äter  vill ej låt mig äter ifred hihi...

Hurra



Jag har kommit en steg in i sommarjobb ansökning det var ca 1300 som har söka till sommarjobb å vi 600 st fick gå vidare till informationsträff.. vilken det e kul!!

om jag klarar mig å gå vdare så blir det 300 personer som kommer på anställningintervju och sen 150 person får erbjuda om anställning...

Får se hur länge jag klarar!
men har iaf klarar ett steg framåt.. det e ju något!

Förresten äter Apple honungsmelon

Rubiklös2

Jaa.. vet ej vad jag ska skriver...

tänkte bara berätta att jag har upptäcker att jag har ej ont i magen nu på ett tag trots det har varit så mkt i skolan slutet av feb... Jag tror det kan beror på att jag äter mest ekologiska varon och har nästan slut äter ute.. eller gör det sällan men då väljer jag nyttigare mat... för er som inte visste har jag magkatarr som uppstår när jag är mentalt stress..

Kanske kan vara så att ekologiska mat bygga upp ju på att ska vara naturliga så i den finns det ej konstigt onödigt ersättningsämnet, den kanske har påverkat magen lite grann men det vet jag ej men det är bara en sak jag kommer på när jag kommer på att jag har ej ont i magen på ett tag nu...

 

HCl(s) + H2O → Cl(aq) + H3O(l)

NaOH(aq) + Cl(aq) + H3O(l) → NaCl(aq) + H2O


För mkt fritiden?

http://www.fz.se/wtf/page.fz?id=1259